Şumudică a fost instalat antrenor principal la Gloria Bistriţa

Conducerea clubului Gloria Bistriţa l-a instalat, marţi, pe Marius Şumudică în funcţia de antrenor principal, Remus Vlad urmând să ocupe funcţia de director tehnic.

27 afișări
Imaginea articolului Şumudică a fost instalat antrenor principal la Gloria Bistriţa

Şumudică a fost instalat antrenor principal la Gloria Bistriţa (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Staful tehnic a fost completat cu antrenorul secund-jucător Cristian Coroian şi antrenorul cu portarii Aurel Nalaţi, în timp ce preparatorul fizic nu a fost încă desemnat.

Pădureanu: Şumudică este alegerea potrivită

"Regret situaţia creată în jurul lui Florin Halagian. Alegerea pe care am făcut-o o consider potrivită pentru că Marius Şumudică a fost un jucător bun, e un antrenor foarte bine pregătit, ambiţios şi un baiat inteligent, care ştie să aibă relaţii bune cu jucătorii. Remus Vlad are o foarte mare experienţă, plus că lucrează alaturi de noi de mulţi ani", a spus Pădureanu pentru site-ul oficial al clubului.

Şumudică: Mi-am dorit mereu să antrenez la Gloria

"Mi-am dorit mereu să antrenez la Gloria. Am o legătură foarte bună cu preşedintele Jean Pădureanu. Îmi doresc ca, împreună cu domnul Remus Vlad, care are mult mai multă experienţă decât mine, să reuşim să ne atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare", a afirmat Şumudică.

Vlad: Oraşul trebuie să conştientizeze că suntem într-o situaţie delicată

"Sunt de vreo 20 de ani la Bistriţa, mai exact din 1989, şi am trecut prin foarte multe. Am avut şi ceva performanţe în acest timp. Am mai fost în situaţii grele, poate nu chiar ca acum, dar am mai fost, şi am reuşit ce ne-am propus. O conjugare a eforturilor de toate felurile - conducere administrativă, tehnică, jucători - va fi benefică. Oraşul trebuie să conştientizeze că suntem într-o situaţie delicată şi vrem să credem că toată suflarea amintită şi nu numai pulsează ca şi noi pentru a rezolva problema numărul unu, evitarea retrogradării", a menţionat Vlad.

Clubul Gloria Bistriţa a anunţat că în programul de pregătire al echipei au apărut câteva modificări. Astfel, cantonamentul care trebuia să aibă loc la Hotel Castel Dracula din Pasul Tihuţa a fost anulat. După vizita medicală de marţi şi miercuri, jucătorii Gloriei se vor pregăti la Stadionul Municipal până în 14 ianuarie, când este programată plecarea la Bucureşti.

Primul stagiu de pregătire al pauzei competiţionale va avea loc în Antalya (Turcia), în perioada 15-28 ianuarie. Echipa va fi cazată la Adora Golf Resort Hotel din Belek şi va susţine în această perioadă câteva meciuri de verificare.

Gloria Bistriţa şi-a reluat deja pregătirile în vederea returului. La reunire a fost prezent şi fundaşul Andrei Mureşan, care a fost împrumutat la Kuban Krasnodar până în luna decembrie a anului trecut. A lipsit în schimb mijlocaşul Lucian Sânmărtean, care a semnat cu FC Vaslui.

Stafful tehnic al echipei Gloria Bistriţa II, care activează în Liga a III-a, va fi format din Gheorghe Hurloi, Sandu Negrean, Dorel Zegrean şi Gabriel Cârstea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici