Şumudică: Am câştigat meciul la pas

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a declarat, vineri, la sfârşitul meciului câştigat cu CFR Cluj, scor 2-0, că succesul a fost obţinut "la pas" de elevii săi, care au controlat partida şi înaintea celor două eliminări de la formaţia clujeană.

12 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Am câştigat meciul la pas

Şumudică: Am câştigat meciul la pas (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Partida a fost la discreţia noastră. Este meritul jucătorilor şi în aceeaşi măsură al publicului, care aici pe Giuleşti este mereu al 12-lea om în teren pentru noi. Am câştigat acest joc la pas, dar recunosc că am fost şi avantajaţi cu cele două eliminări. Însă, chiar şi 11 la 11 Rapidul a controlat jocul, iar victoria este meritată", a spus Şumudică în conferinţa de presă de după meci.

El a precizat că îl va susţine în continuare pe atacantul pe care l-a schimbat în minutul 35 al meciului, Lucian Răduţă. "Îmi pare rău pentru Răduţă, mă bucur pentru Cassio. Pe Răduţă îl voi ajuta, îi voi da încredere, chiar dacă l-am schimbat în minutul 30. Şi eu am fost atacant şi am trecut prin astfel de momente, cu siguranţă îi voi fi alături cum i-am fost şi lui Cassio şi chiar îl voi folosi pe Răduţă în următorul meci de la Craiova", a mai spus Şumudică.

Tehnicianul a ţinut să-i răspundă antenorului italian Andrea Mandorlini, care a afirmat că echipa Rapid a fost ajutată de arbitri: "Şi eu dacă eram antrenor în Italia sau în Franţa aş împroşca cu noroi în echipa adversă ca să-mi salvez pielea. Dar dacă noi am fost ajutaţi azi... Aşa şi eu puteam să spun multe după meciul de la Mediaş. Dacă dânsul, la experienţa pe care o are, aşa se justifică în faţa propriei echipe, ce pot să spun... Dar Rapid a jucat azi foarte bine, nu văd de unde a scos faptul că am fost ajutaţi. Eu sunt la început în cariera de antrenor, dar nu vreau să vorbesc mai multe despre un coleg. Nu-mi stă în caracter".

Şumudică a explicat că şi l-a dorit în echipă pe atacantul Junior Moraes, de la Gloria Bistriţa, dar transferul nu s-a realizat. "Am discutat cu Moraes dar până la urmă transferul nu s-a realizat", a precizat tehncianul.

Antrenorul rapidist a anunţat că şi-l doreşte în lot pe fundaşul echipei Unirea Urziceni, Vasile Maftei, aşa cum l-a vrut şi pe atacantul formaţiei FC Vaslui, Daniel Pancu. "Mi l-aş dori pe Maftei, este un băiat cu care am ţinut legătura, am fost colegi, este rapidist, la fel ca şi Pancu, cu care am vorbit şi eu, şi domnul Dinu Gheorghe. Şi el a vrut, dar domnul Porumboiu nu a dorit să-i dea drumul. În ceea ce priveşte achiziţionarea unui atacant, acum, nu că a reuşit o dublă Cassio, dar Rapid e acoperită în ofensivă. Este Herea, Cassio, Sburlea, Răduţă. Putem rezolva problemele din atac până în iarnă", a concluzionat Marius Şumudică.

Echipa Rapid a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I şi în care campioana României a evoluat în nouă jucători din minutul 64, după eliminările lui Emmanuel Kone şi Bastos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici