Şumudică: Am câştigat un punct, recunosc că am avut şi puţin noroc

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, sâmbătă seară, că Rapid a câştigat un punct în meciul cu Dinamo, scor 0-0, în etapa a XXI-a a Ligii I, recunoscând că formaţia sa a avut şi "puţin noroc".

11 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Am câştigat un punct, recunosc că am avut şi puţin noroc

Şumudică: Am câştigat un punct, recunosc că am avut şi puţin noroc (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un joc disputat, cu o echipă bună, care nu seamănă cu cea din etapa trecută. Suferim din păcate la construcţie, azi am câştigat un punct. Sunt un tip corect şi recunosc că am avut şi puţin noroc. Îl felicit pe Dani Coman. Sunt mulţumit de felul în care s-au dăruit jucătorii în teren. Rămânem la locurile 4-5, să vedem dacă reuşim să ne realizăm obiectivul. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Duelul dintre Rubio şi Roma era să se termine tragic. Roman e la spital acum. Săracu', a făcut comoţie. El voia să mai joace, dar nu mai putea. L-am pierdut şi pe Candido, care a acuzat crampe musculare", a declarat Şumudică.

Şumudică a afirmat că nu s-a gândit niciodată la titlul de campioană:

"E distanţă mare până la Oţelul, eu am şi un program infernal. Mă uit la Unirea Urziceni care cu noi şi-a dat viaţa, iar azi am văzut că au jucat alţi zece fotbalişti. Asta este. Şi Steaua a câştigat greu cu Brăneşti, urmează acum să joace acasă cu Vaslui. Se joacă titlul, vor mai fi surprize. Eu nu m-am gândit niciodată la titlu, suferim la relaţiile de joc, am început o muncă acum 7 luni. Rapidul, dacă nu ajunge anul ăsta în cupele europene, e vina mea şi, după cum am mai spus, îmi voi lua bagajele şi voi pleca. În cazul în care vom reuşi calificarea, iar conducerea e mulţumită de mine şi continuăm, atunci cu câţiva jucători noi, Rapid poate să se bată la titlu. Ne trebuie sânge proaspăt. Sunt câţiva jucători care evoluează de mult timp la Rapid. Uşor -uşor trebuie să facem ce a făcut Dinamo în acest sezon. Traversăm o perioadă proastă, aceeaşi echipă, aceiaşi jucători de azi băteau în tur cu 4-0 sau 5-0, iar acum vedeţi ce se întâmplă. Dinamo a avut mai multe ocazii decât Oţelul cu noi. La noi există teama asta de performanţă, pentru că Rapidul vine după doi ani de non-performanţă şi asta apasă", a afirmat Şumudică.

Tehnicianul a precizat că îi lipseşte căpitanul Costin Lazăr: "Ne lipseşte în momentul de faţă, îl respect ca jucător, îi simt lipsa, dar asta este decizia mea, mi-o asum. Când se va gândi să continue cu noi, va juca şi va fi căpitanul Rapidului. Eu, de patru luni vorbesc cu Lazăr şi îi spun lui Copos că am nevoie de el şi de Bozovici, mai mult nu pot să fac. Nu pot să fac eu oferte".

În opinia lui Şumudică, pentru a te ridica la nivelul fanilor rapidişti: "Trebuie să baţi cu 3, 4 sau 5 -0 ca să te ridici la nivelul fanilor rapidişti. Îmi pare rău că n-am reuşit să-i satisfacem în această seară".

Formaţia Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă, pe teren propriu, meciul susţinut în compania echipei Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I, derbiul cu numărul 104 dintre cele două grupări bucureştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici