Şumudică: Cu un ochi plâng şi cu unul râd

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat, sâmbătă, că trist pentru înfrângerea suferită de formaţia sa, pe terenul grupării Rapid, dar se bucură pentru felul în care a fost primit de suporterii rapidişti.

31 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Cu un ochi plâng şi cu unul râd

Şumudică: Cu un ochi plâng şi cu unul râd (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Cu un ochi plâng şi cu unul râd după acest meci. Prestaţia echipei mele a fost bună, am doominat jocul, în special în repriza a doua. Consider că este un rezultat nedrept, pentru că dacă ne luăm după posesie, cred că era mai echitabil un rezultat de egalitate. Cred că acum Rapidul este la mâna TAS-ului, dacă Dinamo a pierdut. Mulţumesc suporterilor pentru felul în care m-au primit aici. Eu tot timpul m-am simţit ca acasă pe Giuleşti", a spus Şumudică.

Tehnicianul a precizat că săptămâna viitoare se va decide dacă va rămâne la Gloria Bistriţa şi în sezonul viitor: "Săptămâna viitoare decid dacă plec sau rămân la Gloria, în mare parte am discutat cu domnul Pădureanu. Prima condiţie pe care am pus-o este să mai aducem nişte jucători, pentru că mi-e frică de faptul că vom pierde jucători. De exemplu, Homei şi Latovlevici sunt împrumutaţi şi trebuie să se întoarcă la echipele lor, dar pe Moraes cred că îl putem păstra. Eu am spus că dintre Hora şi Moraes aş vrea să pierd doar unul. Asta pentru că trebuie să vindem un jucător ca să supravieţuim. Mie mi-ar părea rău să plece Moraes pentru că este un jucător extraordinar. Pentru sezonul viitor cred că este mult să ne propunem cupele europene cu Gloria, eu vreau doar să nu mai avem griji cu retrogradarea. Să terminăm în primele 10, acesta este obiectivul meu".

Şumudică a afirmat că este visul său să ajungă să antreneze formaţia Rapid, însă consideră că pentru cariera sa ar fi bine să mai rămână încă un sezon la Bistriţa. "Este visul meu să antrenez Rapidul, dar nu ştiu când. Rapidul are antrenor acum, iar nimeni de la Rapid nu a discutat cu altcineva. Eu cred că pentru mine ar fi mai bine să rămân încă un an la Bistriţa, pentru că eu am luat-o de jos, din eşalonul al treilea, am luat-o pas cu pas", a adăugat antrenorul echipei Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici