Şumudică: Dacă învingem Pandurii Târgu Jiu suntem ca şi salvaţi de la retrogradare

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat miercuri că dacă jucătorii săi vor câştiga meciul cu formaţia Pandurii Târgu Jiu vor fi ca şi salvaţi de la retrogradare.

18 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Dacă învingem Pandurii Târgu Jiu suntem ca şi salvaţi de la retrogradare

Şumudică: Dacă învingem Pandurii Târgu Jiu suntem ca şi salvaţi de la retrogradare (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Urmează un meci greu, cu un adversar aflat în suferinţă. Echipa din Târgu Jiu are un antrenor cu mare experienţă în prima ligă şi sunt sigur că vin la Bistriţa să îşi vândă scump pielea. Sper să continuăm pe linia ascendentă din ultima perioadă. Rezultatele obţinute în meciurile cu Dinamo şi Gaz Metan ne obligă să realizăm un alt rezultat pozitiv. Dacă învingem suntem ca şi salvaţi de la retrogradare. Mizăm şi pe aportul publicului, care să ne susţină permanent, aşa cum a făcut-o la precedentul joc de acasă, cu Dinamo, când cei din tribune au creat o atmosferă extraordinară", a spus Şumudică pentru site-ul oficial al clubului Gloria.

Partida Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XXX-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 17.00.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici