Şumudică, dat afară de la Gaziantep!

Marius Şumudică a fost îndepărtat de pe banca tehnică a turcilor de la Gaziantep. Decizia vine în urma mai multor zile de scandal între antrenorul român şi patronii echipei.

5969 afișări
Imaginea articolului Şumudică, dat afară de la Gaziantep!

Şumudică, dat afară de la Gaziantep!

Marius Şumudică antrenează la Gaziantep de pe 14 iunie 2019. Gaziantep e pe locul 4 în Turcia, cu 31 de puncte în 17 meciuri. Şumudică a cerut un salariu de 1,6 milioane de euro pentru el şi staff-ul lui.

La fix o lună de la cazul „Colţescu” din Champions League, Marius Şumudică a fost victima unei insulte rasiste în direct la un post TV din Turcia.

Marius Şumudică a dezvăluit ieri că se simte insultat de conducerea echipei sale după primele negocieri pentru prelungirea contractului.

Vom reveni

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici