Şumudică: Este primul joc din acest campionat când plecăm cu a doua şansă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în partida cu FC Timişoara, contând pentru etapa a zecea a Ligii I, gruparea bucureşteană nu va fi favorită pentru prima dată în acest sezon.

13 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Este primul joc din acest campionat când plecăm cu a doua şansă

Şumudică: Este primul joc din acest campionat când plecăm cu a doua şansă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Va fi un joc bun, disputat şi acum e pentru prima oară când plecăm cu şansa a doua, pentru că am pierdut doi jucători exponenţiali, Bozovici şi Rui Duarte. Dacă vom suplini aceste două absenţe, atunci putem obţine un rezultat pozitiv. Nu se va mai repeta scorul din meciul cu Victoria Brăneşti, pentru că altfel pregătesc un meci din afară, dar nici Timişoarei nu îi va fi uşor", a spus Şumudică.

Marius Şumudică se aşteaptă la un meci dificil împotriva grupării bănăţene. "Vom avea un meci greu împotriva unei echipe pe care o respectăm. Timişoara este o echipă care face tot timpul jocuri bune acasă, are ocazii de gol, fanii îi sunt aproape şi astea pot fi atuuri însemnate care îi pot duce la un rezultat pozitiv. Cosmin Contra e un antrenor tânăr, care a venit cu o mentalitate pozitivă", a completat Şumudică.

Întrebat dacă s-a pus problema să îşi dea deimisia de la Rapid, în cazul în care Dinu Gheorghe ar fi renunţat la postul de preşedinte, Şumudică a răspuns: "Există o clauză, dar nu se pune problema să plec de la Rapid. Eu am venit la Rapid pentru că domnul Dinu Gheorghe m-a dorit foarte mult, iar dacă se ajungea ca el să plece de la Rapid, probabil că aş fi avut şi eu o discuţie cu domnul George Copos. Trebuia să stau vreo şapte ani la Rapid ca să-i plătesc clauza de reziliere domnului Copos, pentru că nu am strâns bani din antrenorat. Unde să strâng bani, la Rocar?!".

Prezent la conferinţa de presă, preşedintele Dinu Gheorghe a afirmat că jucătorii Rapidului au de luat o revanşă în faţa suporterilor. "Nu e nicio ambiţie legată de acea partidă pierdută în spatele uşilor închise sau după cortină (n.r. - partida din campionatul trecut pierdută de Rapid după decizia LPF în cazul Varga-Bălan. Avem obligaţia faţă de suporteri să nu pierdem pe teren pentru că în ultimele patru meciuri ne-au bătut de patru ori, de trei ori pe teren şi o dată la comisii. Galeriile sunt prietene, dar una e să te desparţi de un prieten învingător şi alta e să te desparţi de el învins", a adăugat Dinu Gheorghe.

Partida FC Timişoara - Rapid, contând pentru etapa a zecea a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici