Şumudică: Nu aşteptăm mila nimănui, nu profităm de greşelile arbitrilor ca alte echipe

Tehnicianul formaţiei Rapid, Marius Şumudică, a declarat, vineri seară, după remiza cu Oţelul Galaţi, scor 0-0, că echipa sa nu profită de greşelile arbitrilor, cum procedează alte grupări, care se află pe primul loc în clasamentul Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Nu aşteptăm mila nimănui, nu profităm de greşelile arbitrilor ca alte echipe

Şumudică: Nu aşteptăm mila nimănui, nu profităm de greşelile arbitrilor ca alte echipe (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Etapa viitoare mergem la Dinamo să jucăm, pentru că Rapid joacă aşa cum poate. Nu aşteptăm mila nimănui, nu profităm de greşelile arbitrilor, o fac alte echipe şi acum sunt pe primul loc. Rapidul nu e ajutată de nimeni, doar de public. Eu nu mă tem de arbitri", a spus Şumudică.

El a precizat însă că nu are ce să îi reproşeze arbitrului partidei cu Oţelul: "Azi nu am ce să-i reproşez arbitrului, pentru că n-am reuşit noi să găsim soluţii în ofensivă. Poate că a favorizat puţin tragerile de timp ale adversarilor, dar astea sunt lucruri inerente. Noi ne vom mobiliza şi vom face un joc bun la Dinamo, deocamdată suntem neînvinşi. Ţinând cont de adversarii pe care i-am întâlnit, 5 puncte în primele trei meciuri nu e mult şi nici puţin".

Şumudică a menţionat că meciul cu formaţia gălăţeană a fost dificil. "A fost un meci dificil, cu o echipă care se vede că joacă de mult timp împreună. S-a apărat foarte bine, iar noi azi n-am găsit soluţii. Am avut câte două ocazii din centrări, dar nu ca un rezultat al construcţiei. E greu, dar până la urmă am luat un punct, n-am primit gol, cu toate că e adevărat că încă avem de lucrat la faza ofensivă. Nu ne trebuie oxigen, nu trebuie să facem o tragedie. Care e problema? Este doar un 0-0", a adăugat tehnicianul.

Marius Şumudică a precizat că în ceea ce priveşte ofensiva echipei Rapid, atacanţii existenţi în lot trebuie să îşi facă datoria şi să înscrie. "Ăştia sunt jucătorii pe care-i avem, cu ei mergem înainte. Cassio, Sburlea, Herea, Răduţă trebuie să-şi facă datoria şi să marcheze", a explicat el.

Şumudică a menţionat că jucătorii rapidişti, care au fost scoşi de la vestiare după meci, pentru a face câteva ture de teren, au făcut "o dezmorţire": "Au făcut o dezmorţire după joc, e treaba preparatorului, eu nu i-am pedepsit".

Marius Şumudică a susţinut întreaga conferinţă de presă purtând un fular pe care i l-a pus la gât un suporter, care a intrat în sală înainte de îmceperea întâlnirii cu presa.

Echipa Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici