Şumudică: Nu mai sunt antrenorul Rapidului, joi vom stabili datele rezilierii

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, miercuri, că nu mai este antrenorul echipei Rapid şi că joi vor fi stabilitate cu exactitate datele rezilierii contractului.

34 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Nu mai sunt antrenorul Rapidului, joi vom stabili datele rezilierii

Şumudică: Nu mai sunt antrenorul Rapidului, joi vom stabili datele rezilierii (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu mai sunt antrenorul Rapidului, aştept o hârtie, mai exact rezilierea contractului, care am înţeles că-mi va fi înmânată mâine. Decizia a fost a domnului Copos. Îmi pare rău că n-am reuşit să duc munca până la capăt, pe de altă parte îmi pare bine că las echipa pe un loc de cupă europeană. Sunt în obiectiv acum, dar asta e decizia patronului şi n-o comentez. Mă doare sufletul că plec de la Rapid, dar nu este decizia mea, este a patronului. Nu comentez deciziile patronului şi ce a declarat. Când va fi nevoie de mine, voi veni la Rapid cu mare plăcere. Urmează mâine să stabilim exact datele rezilierii", a declarat Şumudică.

Tehnicianul nu a dorit să vorbească despre o eventuală preluare a formaţiei CFR Cluj:

"Este o problemă pe care nu pot s-o discut pentru că sunt sub contract cu Rapid. Până nu semnez rezilierea, nu pot să dau informaţii de acest gen".

Antrenamentul de refacere al echipei Rapid de miercuri după-masă a fost condus de secundul Cristian Petre.

Marius Şumudică a fost numit antrenor al echipei Rapid în iunie 2010, la începutul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici