Şumudică: Şi Sandu, şi Dragomir au făcut lucruri bune. Mie mi se pare că fotbalul românesc e curat

Antrenorul echipei FC Braşov, Marius Şumudică, crede că fotbalul românesc a devenit curat şi că Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, care au fost audiaţi de procurorii DNA, au făcut şi lucruri bune în fotbalul românesc.

146 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Şi Sandu, şi Dragomir au făcut lucruri bune. Mie mi se pare că fotbalul românesc e curat

Marius Şumudică (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu pot să mă pronunţ eu în legătură cu acţiunea DNA, însă pot spune că Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au făcut şi multe lucruri bune pentru fotbalul românesc. În acest moment, mie nu mi se pare nimic anormal în fotbalul nostru, care a devenit curat din punct de vedere al rezultatelor. E drept că mai apar şi greşeli de arbitraj, dar cred că sunt greşeli omeneşti. Nu trebuie să vedem totul negativ mereu, să fim serioşi, sunt şi lucruri bune. Eu, unul, sunt mândru că fac parte din primii 18 antrenori din ţară, pentru că activez în liga întâi şi că fac parte din acest fotbal", a spus Şumudică.

Şumudică a ţinut să încheie şi subiectul Astra Ploieşti, despre care spune că este de domeniul trecutului. "Chiar nu mai vreau să tot dau replici la ce spune patronul Ioan Niculae. O să mai spun doar atât, că pentru Marius Şumudică, la Astra...vorbesc rezultatele. Când Şumudică a preluat Astra, echipa era pe ultimul loc la posesie, iar când eu am lăsat-o, ocupa locul cinci. De asemenea, cele 19 puncte adunate spun totul, nu ar mai fi nevoie să vorbesc şi eu. Şi cu asta am spus tot despre acest subiect", a spus Şumudică.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost audiat timp de două ore joi, la sediul DNA, în dosarul în care a fost pus sub învinuire, alături de preşedintele FRF, Mircea Sandu, alte 10 persoane, FRF şi LPF, în cazul excluderii Universităţii Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici