„Sunt părţi deteriorate, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită”. Ultimele informaţii despre starea lui Michael Schumacher la 6 ani de la accident

Au trecut şase ani de la accidentul de schi în care a fost implicat Michael Schumacher, dar detaliile despre starea de sănătate a fostului campion din Formula 1 sunt în continuare foarte puţine.

3424 afișări
Imaginea articolului „Sunt părţi deteriorate, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită”. Ultimele informaţii despre starea lui Michael Schumacher la 6 ani de la accident

"Sunt părţi deteriorate, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită" Ultimele informaţii despre starea lui Michael Schumacher la 6 ani de la accident

Nicola Acciarri, un reputat neurochirug italian, afirmă că după o asemenea perioadă Schumacher arată cu siguranţă diferit. Medicul italian susţine că Schumacher se află în continuare într-o situaţie dificilă din pricina unei tumori pe creier.
 
”Trebuie să fiu foarte atent, pentru că vorbele mele pot fi interpretate. La 6 ani după accident, trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită. Vorbim de cineva care a urmat un tratament de atunci, iar diferenţele sunt mari la nivelul musculaturii, având şi părţi deteriorate ale organismului. Totul este rezultatul unei tumori la creier”, a spus Nicola Acciarri, potrivit de Marca.
 
Michael Schumacher, campion mondial în Formula 1 de şapte ori, a suferit un teribil accident în 2013 în timp ce schia în Alpii elveţieni. Schumacher a suferit două operaţii la spitalul din Grenoble, apoi a fost transferat la un spital din Lausanne. În 2014, a fost externat şi de atunci primeşte tratament de specialitate în locuinţa sa din Elveţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici