Super Bowl 2021: Tampa Bay Buccaneers câştigă al doilea trofeu. Tom Brady a fost încoronat pentru a şaptea oară

  • Jucătorul Tom Brady a condus Tampa Bay Buccaneers către o victorie confortabilă, cu 31-9 împotriva lui Kansas City Chiefs.
  • Brady a devenit cel mai bătrân jucător care a jucat în finală, extinzându-şi recordul de apariţii la Super Bowl la 10, fiind încoronat pentru a şaptea oară.
  • Tampa Bay a câştigat al doilea Super Bowl din istoria sa, după cel din 2003.
137 afișări
Imaginea articolului Super Bowl 2021: Tampa Bay Buccaneers câştigă al doilea trofeu. Tom Brady a fost încoronat pentru a şaptea oară

Foto: Profimedia

La 43 de ani şi 188 de zile, Brady a devenit cel mai bătrân jucător care a jucat în finală, extinzându-şi recordul de apariţii la Super Bowl la 10, fiind încoronat pentru a şaptea oară.

Tampa Bay a câştigat al doilea Super Bowl din istoria sa, după cel din 2003, învingând Kansas City (31-9), duminică la Tapa (Florida).

Spectacolul din pauza meciului, desfăşurat în conformitate cu protocoalele stricte ale coronavirusului, a fost susţinut de starul canadian R&B The Weeknd.

Show-ul de 12 minute a fost „urmărit” de mii de siluete din carton, care au separat cei 25.000 de fani care au fost prezenţi pe stadion.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici