Super Bowl 2022. Scenariu demn de locaţie. Los Angeles Rams devine a doua echipă din istorie ce câştigă trofeul pe teren propriu

Los Angeles Rams a învins duminică, în Super Bowl LVI, pe Cincinnati Bengals cu 23-20.

1739 afișări
Imaginea articolului Super Bowl 2022. Scenariu demn de locaţie. Los Angeles Rams devine a doua echipă din istorie ce câştigă trofeul pe teren propriu

Sursa foto: AP

Cel mai important meci din sportul american a avut loc pe stadionul SoFi din Inglewood, California. A fost pentru a doua oară în istoria Super Bowl când o echipă a jucat pe teren propriu. Tampa Bay Buccaneers a fost prima echipă care a făcut acest lucru, anul trecut, pe Raymond James Stadium.

Los Angeles a controlat o mare parte din prima repriză. Cincinnati au replicat la sfârşitul celui de-al doilea sfert.

A doua repriză a avut un scenariu demn de locaţia din apropriere - Hollywood. După ce Cincinnati a preluat conducerea în sfertul trei, echipa locală a reuşit, în ultimul sfert, un touchdown ce a fost urmat de o defensivă foarte bună ce a oprit în ultimul minut un atac disperat al Cincinnati Bengals.

La pauza meciului au cântat Dr. Dre şi Snoop Dogg. Celor doi li s-a alăturat şi invitatul surpriză 50 Cent, împreună cu Mary J. Blige, Kendrick Lamar şi Eminem.

Potrivit SeatGeek, preţul mediu al biletelor a fost de peste 6.600 de dolari. Cel mai ieftin bilet la finală, conform SeatGeek, a fost de 4.114 dolari - în timp ce cel mai scump bilet a fost vândut cu 33.730 dolari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici