Super Bowl-ul din Los Angeles se va juca, în ciuda creşterii cazurilor de COVID-19

  • Liga Naţională de Fotbal American a declarat miercuri că nu intenţionează să mute Super Bowl de luna viitoare din Los Angeles din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19.
  • Aceasta a mai precizat că discuţiile purtate pentru locaţii alternative fac parte din planificarea normală de urgenţă.
157 afișări
Imaginea articolului Super Bowl-ul din Los Angeles se va juca, în ciuda creşterii cazurilor de COVID-19

Sursa foto: Mediafax.ro

Marea finală din 13 februarie, de pe stadionul SoFi, se apropie, în contextul în care oficialii americani au analizat dacă să limiteze participarea la marile evenimente pentru a opri răspândirea variantei Omicron.

Comitatul Los Angeles a instituit în trecut unele dintre cele mai stricte politici de sănătate publică din ţară pentru a combate pandemia. În luna ianuarie a anului trecut, acest lucru a determinat mutarea Rose Bowl-ul din fotbalul american universitar din Pasadena în Arlington, Texas, deşi anul acesta Rose Bowl a avut loc în Pasadena, ca de obicei.

„Intenţionăm să jucăm Super Bowl LVI aşa cum am programat, pe stadionul SoFi din Los Angeles, duminică, 13 februarie", a declarat pentru Reuters purtătorul de cuvânt al NFL, Brian McCarthy.

„Ca parte a procesului nostru standard de planificare de urgenţă pe care îl desfăşurăm pentru toate meciurile din sezonul regulat şi din post-sezon, am contactat mai multe cluburi pentru a ne interesa despre disponibilitatea stadionului în cazul în care nu putem juca Super Bowl aşa cum era programat, din cauza unor probleme legate de vreme sau a unor circumstanţe neprevăzute", a spus el.

„Procesul nostru de planificare pentru Super Bowl-ul din Los Angeles este în grafic şi aşteptăm cu nerăbdare să găzduim Super Bowl acolo pentru un final culminant al unui nou sezon fantastic al NFL, pentru fanii şi cluburile noastre."

McCarthy a precizat că duminică, stadionul va găzdui al 20-lea meci din acest sezon, fără limită de asistenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici