FOTO  Supercupa Europei, motiv de bucurie pentru români

  • Bayern a câştigat Supercupa Europei după 2-1 cu Sevilla
  • Au marcat Leon Goretzka (min. 34) şi Javi Martinez (min. 104), respectiv Lucas Ocampos (min. 13 - penalty)
  • UEFA a permis accesul fanilor pe stadion la 30% din capacitate
292 afișări
Imaginea articolului Supercupa Europei, motiv de bucurie pentru români

FOTO: Şi românii s-au bucurat de Supercupa Europei

Suporterii lui Bayern Munchen au aşteptat mai bine de jumătate de an să revadă pe viu echipa care a dominat Europa în ultima perioada. Momentul a venit la Supercupa Europei, care s-a jucat la Budapesta. Peste 15.000 de oameni au fost în tribunele stadionului Ferenc Puskas.

Wembley-ul Ungariei şi-a deschis porţile, iar printre suporterii campioanei Europei au fost şi 7 români - membri ai fan-clubului oficial FC Bayern România, care anul acesta împlineşte 10 ani de la înfiinţare.

Românii au făcut eforturi pentru a ajunge pe stadionul din Budapesta. A fost necesar un test COVID-19 negativ, în limba engleză, pentru a intra în ţara vecină. Şi obligatoriu bilet la meci. Controalele au fost mai stricte în aeroport. “La vama Nădlac nu am avut probleme. Ne-au întrebat doar unde mergem şi am trecut graniţa fără probleme”, ne-a povestit Bogdan Jula, membru fondator al fan-clublului din România.

Supercupa Europei a fost primul meci cu suporteri găzduit de UEFA de la începutul pandemiei. S-au vândut bilete cu un rând distanţă între ele şi 5-6 locuri lăsate libere pentru distanţarea socială. “Pe hârtie regulile păreau foarte stricte, dar în realitate nu am simţit că n-avem voie să facem ceva. Ne-am plimbat prin stadion, ne-am întâlnit cu gaşca de prieteni şi am făcut poze. Doar masca a fost în permanenţă obligatorie. Am fost avertizaţi să nu o dăm jos pe toată durata petrecută în stadion”, ne-a mai spus Bogdan Jula.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici