Superliga: CFR Cluj învinge în deplasare pe FC Voluntari şi urcă pe primul loc în clasament

CFR Cluj a învins sâmbătă, în deplasare, pe FC Voluntari şi a urcat pe primul loc în clasamentul Superligii de fotbal. Partida a făcut parte din etapa a VIII-a. Tot sâmbătă, FCSB joacă în Ghencea cu Univ.Craiova.

354 afișări
Imaginea articolului Superliga: CFR Cluj învinge în deplasare pe FC Voluntari şi urcă pe primul loc în clasament

Partida FC Voluntari-CFR Cluj s-a terminat cu scorul 1-4. Atacantul Andrei Dumiter a înscris pentru gazde în minutul 27, dar CFR Cluj a întors rezultatul înainte de pauză. Primul gol al ardelenilor a fost înscris de nigerianul Philip Otele în minutul 42, iar croatul Karlo Muhar a marcat în minutul 45. În repriza a doua, Muhar a făcut dubla în minutul 58, iar Luka Juricic a stabilit scorul final în prelungiri.

În urma acestei victorii, CFR a urcat pe primul loc în clasament având 16 puncte adunate în şapte partide. FC Voluntari rămâne pe locul 6, cu 10 puncte acumulate în opt meciuri.

Derbiul etapei a VIII-a din Superliga de fobal se va desfăşura tot sâmbătă, pe stadionul Ghencea. De la ora 21:45, FCSB va întâlni Univ. Craiova. Bucureştenii au 15 puncte din şase meciuri şi cu o victorie vor reveni pe primul loc. Oltenii sunt pe locul 4 cu 14 puncte din şapte partide.

Vineri s-au desfăşurat primele meciuri ale etapei a VIII-a. Petrolul Ploieşti şi Oţelul Galaţi au încheiat la egalitate, scor 2-2, în timp ce Rapid Bucureşti a învins cu 4-0 formaţia Dinamo Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici