Superliga: CFR se impune la Ploieşti în prelungiri

  • CFR Cluj a câştigat partida disputată sâmbătă la Ploieşti cu Petrolul.
  • Oaspeţii au înscris golul victoriei în prelungirile partidei.
  • Meciul a făcut parte din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.
159 afișări
Imaginea articolului Superliga: CFR se impune la Ploieşti în prelungiri

Superliga: CFR se impune la Ploieşti în prelungiri

Partida Petrolul-CFR s-a încheiat cu scorul 1-2. Atacantul Christian Irobiso a deschis scorul pentru gazde în minutul 24. Oaspeţii au egalat prin Kader Keita în minutul 52 şi au înscris golul victoriei prin Ciprian Deac în minutul 94.

Clujenii au câştigat trei puncte preţioase în cursa de urmărire a liderului FCSB. După 24 de meciuri, CFR are 42 de puncte, cu 8 mai puţin decât FCSB. Bucureştenii au disputat doar 23 de partide, astfel încât diferenţa ar putea creşte din nou.

Petrolul este pe locul 9 cu 31 de puncte. Dacă ar fi câştigat, ploieştenii ar fi ajuns pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play off.

Tot sâmbătă se va desfăşura şi partida Rapid Bucureşti-Oţelul Galaţi. Partida din Giuleşti va începe la ora 20.00.

Vineri s-au disputat primele partide ale etapei a 24-a. FC Botoşani a învins Poli Iaşi cu 2-1, iar FCU Craiova a trecut, cu acelaşi scor de Dinamo Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici