Superliga de fotbal: Dinamo pierde puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării

Fotbaliştii de la Dinamo Bucureşti au pierdut puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Luni seara, ei au fost egalaţi de formaţia Petrolul Ploieşti la finalul meciului desfăşurat la Bucureşti. Golul egalizator a fost marcat din penalti.

559 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: Dinamo pierde puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării

Sursa foto: Facebook

Partida Dinamo – Petrolul, ultima din runda a doua din play-out, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Primul gol al meciului a fost înscris de Gabriel Moura în minutul 39. Ploieştenii au egalat în minutulele de prelungire ale partidei prin Gheorghe Grozav din penalti. Lovitura de la 11 metri a fost acordată în urma unui fault comis în minutul 93 şi după aproximativ 10 minute de întrerupere a partidei pentru consultarea sistemului VAR.

În urma acestui rezultat Dinamo a ratat ocazia de a ieşi din zona locurilor retrogradabile. Dinamoviştii sunt pe locul 15, direct retrogradabil, cu 16 puncte, în timp ce Petrolul este pe 11 cu 22 de puncte.

Pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului se află FC Botoşani cu 14 puncte. Ultimele două locuri retrogradează în Liga a II-a. Pe locurile de baraj, 13 şi 14, sunt Poli Iaşi cu 17 puncte şi FCU Craiova cu 16 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici