Superliga de fotbal: FC Voluntari a făcut instrucţie cu Petrolul, la Ploieşti

  • FC Voluntari s-a impus clar la Ploieşti într-o partidă din etapa a III-a a play-out-ului Superligii de fotbal.
  • Ilfovenii au învins Petrolul şi au obţinut trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării.
  • Meciul s-a disputat sâmbătă.
200 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: FC Voluntari a făcut instrucţie cu Petrolul, la Ploieşti

Bucurie ilfoveană FOTO: Facebook FC Voluntari

Partida de la Ploieşti dintre Petrolul şi FC Voluntari s-a încheiat 0-4. La pauză, oaspeţii au condus cu 3-0 prin golurile înscrie de Vadim Raţă (minutul 20), Igor Armaş ( minutul 24) şi Adam Nemec, în prelungirile primei reprize. În repriza a doua a înscris şi George Merloi, în minutul 60.

În urma acestei victorii, FC Voluntari rămâne pe locul 12. Ilfovenii au 20 de puncte, cu trei în plus faţă de echipa de pe locul 13, primul care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Petrolul se află pe locul 11 cu 22 de puncte.

Tot sâmbătă se va desfăşura şi meciul din play-off dintre Rapid Bucureşti şi CFR Cluj. Partida va începe la ora 20.30.

Alte două partide din Superliga de fotbal s-au desfăşurat vineri. Sepsi Sf. Gheorghe şi Farul Constanţa au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din play-off-ul competiţiei. În play-out, UTA Arad a trecut pe teren propriu de FC Botoşani, scor 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici