Superliga de fotbal: Petrolul întâlneşte CFR Cluj, Rapid joacă pe teren propriu cu Oţelul

Petrolul întâlneşte la Ploieşti pe CFR Cluj, iar Rapid Bucureşti joacă pe teren propriu cu Oţelul Galaţi sâmbătă, în etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

228 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: Petrolul întâlneşte CFR Cluj, Rapid joacă pe teren propriu cu Oţelul

Superliga de fotbal: Petrolul întâlneşte CFR Cluj, Rapid joacă pe teren propriu cu Oţelul

Partida Petrolul-CFR va începe la ora 17.00. Gazdele au nevoie de puncte pentru a rămâne în cursa pentru play off, în timp ce oaspeţii încearcă să nu piardă contactul cu liderul, FCSB. După 23 de etape, Petrolul este pe locul 9 cu 31 de puncte, în timp ce clujenii se află pe poziţia secundă cu 39 de puncte. FCSB este pe primul loc cu 50 de puncte.

Partida din Giuleşi va începe la ora 20.00. Rapid este pe locul 3 cu 39 de puncte, iar Oţelul se află pe 11 cu 28 de puncte. Oţelul este neînvinsă în meciurile din deplasare din actuala ediţie a Superligii.

Vineri s-au disputat primele partide ale etapei a 24-a. FC Botoşani a învins Poli Iaşi cu 2-1, iar FCU Craiova a trecut, cu acelaşi scor, de Dinamo Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici