Superliga de fotbal. Poli Iaşi a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe într-un meci restanţă din etapa VII

  • Politehnica Iaşi a învins formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe într-un meci restanţă din etapa a VII-a a Superligii de fotbal.
  • Partida s-a disputat joi la Iaşi.
233 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal. Poli Iaşi a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe într-un meci restanţă din etapa VII

Sursa foto: MediafaxFoto

Poli - Sepsi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Cosmin Matei de la Sepsi a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 4. Atacantul Luis Phelipe a înscris pentru gazde în minutul 48, iar în minutul 81 oaspeţii au avut un gol anulat pentru poziţie de ofsaid, după consultarea sistemului VAR.

În urma acestei victorii, ieşenii acumulează 14 puncte şi urcă până pe locul 10 în clasament. Sepsi se află pe locul 12 cu 12 puncte.

Vineri, se va desfăşura primul meci al etapei a XIII-a. UTA Arad, locul 14 în clasament cu 10 puncte, va întâlni pe teren propriu Rapid Bucureşti, locul 3 cu 22 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici