Superliga de fotbal: Rapid revine de la 0-2 şi obţine un punct în partida cu Univ. Craiova

  • Rapid Bucureşti a revenit de la 0-2 şi a obţinut un punct în partida cu Univ. Craiova din etapa a 18-a a Superligii de fotbal.
  • Meciul s-a disputat sâmbătă pe stadionul rapidiştilor.
444 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: Rapid revine de la 0-2 şi obţine un punct în partida cu Univ. Craiova

Sursa foto: MediafaxFoto

Partida Rapid-Univ.Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 5 prin Alexandru Creţu şi au mai înscris încă o dată în minutul 20 prin Ştefan Baiaram.

Fundaşul rapidist Alexandru Albu a redus din diferenţă în minutul 24 la capătul unei faze fixe. Egalitatea a fost restabilită în minutul 72 atunci când atacantul croat Marko Dugandzic a înscris din apropierea punctului de la 11 metri.

În urma rezultatului înregistrat pe stadionul din Giuleşti, Rapid rămâne pe locul 2 în clasament cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului Farul Constanţa. Univ. Craiova se află pe locul 4, cu 31 de puncte.

Tot sâmbătă Chindia Târgovişte şi Farul Constanţa au terminat la egalitate, scor 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici