Superliga, etapa a VIII-a: Petrolul întâlneşte Oţelul, Rapid şi Dinamo joacă în Giuleşti / Programul complet

Petrolul Ploieşti întâlneşte Oţelul Galaţi pe teren propriu, iar Rapid şi Dinamo Bucureşti joacă în Giuleşti, vineri, în primele meciuri ale etapei a VIII-a din Superliga de fotbal.

441 afișări
Imaginea articolului Superliga, etapa a VIII-a: Petrolul întâlneşte Oţelul, Rapid şi Dinamo joacă în Giuleşti / Programul complet

Superliga, etapa a VIII-a: Petrolul întâlneşte Oţelul, Rapid şi Dinamo joacă în Giuleşti / Programul complet

Partida de la Ploieşti va începe la ora 18.30. Gazdele încearcă să continue seria rezultatelor bune şi să-şi consolideze poziţia din prima parte a clasmentului.

În primele şapte meciuri ale sezonului, ploieştenii au adunat 12 puncte şi se află pe locul 4. Oaspeţii, însă, sunt campionii rezultatelor de egalitate. Gălăţenii au nu mai puţin de şase meciuri încheiate la egalitate şi se situează pe locul 13.

Al doilea meci al zilei este derbiul din Giuleşti. Rapid şi Dinamo se vor confrunta de la ora 21.30. Rapidiştii sunt pe locul 5 cu 11 puncte, iar dinamoviştii au opt puncte şi se află pe locul 10.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici