Superliga, etapa a XVI-a: U Cluj-Petrolul, Poli Iaşi-CFR Cluj şi Farul-Hermannstadt

U Cluj-Petrolul Ploieşti, Poli Iaşi-CFR Cluj şi Farul Constanţa-FC Hermannstadt sunt meciurile de sâmbătă din Superliga de fotbal. Partidele fac parte din etapa a XVI-a, prima din returul campionatului naţional.

271 afișări
Imaginea articolului Superliga, etapa a XVI-a: U Cluj-Petrolul, Poli Iaşi-CFR Cluj şi Farul-Hermannstadt

Superliga, etapa a XVI-a: U Cluj-Petrolul, Poli Iaşi-CFR Cluj şi Farul-Hermannstadt

Partida U Cluj-Petrolul Ploieşti va începe la ora 14.00. Înaintea meciului, clujenii sunt pe locul 9 în clasament cu 19 puncte adunate în 15 partide. Oaspeţii se află pe locul 6 având 21 de puncte.

Cel de al doilea meci al zilei, Poli Iaşi-CFR Cluj, va avea fluierul de start la ora 18.45. Ieşenii sunt pe locul 12 cu 17 puncte, în timp ce clujenii sunt pe 3 cu 30 de puncte. Cu o victorie, ardelenii vor ajunge pe primul loc, depăşind liderul FCSB care are 31 de puncte. Pe locul 2 este Rapid Bucureşti cu 30 de puncte.

Farul Constanţa şi FC Hermannstadt se vor întâlni de la ora 21.00. Dobrogenii au 21 de puncte şi sunt pe locul 7, iar ardelenii sunt pe 4 cu 23 de puncte.

Primul meci al etapei a XVI-a s-a disputat vineri şi s-a încheiat la egalitate. Sepsi Sf.Gheorghe-Rapid Bucureşti a fost 0-0, iar bucureştenii au ratat ocazia de a urca pe prima poziţie în clasament. Rapid este pe locul 2 cu 30 de puncte, iar Sepsi se află pe poziţia a 8-a, cu 20 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici