Superliga, etapa XXI: Universitatea Craiova a învins Chindia Târgovişte

CS Universitatea Craiova a învins Chindia Târgovişte într-un meci din etapa a XXI-a a Superligii de fotbal.

189 afișări
Imaginea articolului Superliga, etapa XXI: Universitatea Craiova a învins Chindia Târgovişte

Scorul partidei care s-a disputat sâmbătă a fost 3-0 pentru craioveni. Atacanţii Craiovei au înscris primele goluri ale partidei. Alexandru Creţu a deschis scorul în minutul 22, iar Jovan Markovic a majorat diferenţa în minutul 30.

Daniel Marinel Celea de la Chindia a ratat un penalti în minutul 32, iar Nasser Chamed, mijlocaşul dâmboviţenilor, a fost eliminat în minutul 44. În repriza a doua a înscris şi Bogdan Mitrea în minutul 65.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 3 în clasamentul Superligii. După 21 de meciuri, oltenii au 38 de puncte, cu şapte în minus faţă de echipa de pe primul loc, Farul Constanţa. Chindia Târgovişte este pe locul 12 cu 21 de puncte.

Tot sâmbătă, Sepsi Sf.Gheorghe a învins pe teren propriu formaţia U Cluj, scor 2-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici