SuperLiga: Farul Constanţa-FCSB, meciul care poate decide numele noii campioane a României

Farul Constanţa şi FCSB se întâlnesc duminică într-o partidă din penultima etapă a SuperLigii de fotbal care poate decide numele noii campioane a României.

487 afișări
Imaginea articolului SuperLiga: Farul Constanţa-FCSB, meciul care poate decide numele noii campioane a României

SuperLiga: Farul Constanţa-FCSB, meciul care poate decide numele noii campioane a României

Partida Farul Constanţa-FCSB va începe la ora 21.00. Cele două echipe sunt singurele rămase în cursa pentru titlu, iar gazdele au un punct în plus.

O victorie a constănţenilor va duce trofeul la Constanţa indiferent de rezultatele din ultima etapă. Dacă partida se va termina la egalitate sau va fi câştigată de oaspeţi, totul se va decide în ultima etapă.

Aceasta se va desfăşura peste o săptămână. FCSB va întâlni pe teren propriu pe Rapid Bucureşti, iar Farul va juca în depasare cu CFR Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici