SuperLiga: Farul Constanţa învinge Universitatea Craiova şi îşi consolidează prima poziţie

  • Farul Constanţa a câştigat sâmbătă, partida disputată pe teren propriu cu Universitatea Craiova.
  • Meciul a făcut parte din etapa a III-a a play off-ului Superligii de fotbal.
454 afișări
Imaginea articolului SuperLiga: Farul Constanţa învinge Universitatea Craiova şi îşi consolidează prima poziţie

Partida Farul Constanţa-Universitatea Craiova s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2.

Atacantul bosniac Elvir Koljic a deschis scorul în minutul 9, dar gazdele au egalat opt minute mai târziu prin golul lui Louis Munteanu. În minutul 37, atacantul constănţenilor Denis Alibec a ratat un penalti acordat după consultarea sistemului VAR.

În repriza a doua s-au mai înscris trei goluri. Alexandru George Cîmpanu a punctat pentru olteni în minutul 48, iar Farul a egalat în minutul 54 prin Constantin Grameni. Constănţenii au întors rezultatul în minutul 84 tot din lovitură de la 11 metri. Marcator a fost fundaşul Ionuţ Larie.

După trei partide disputate în play off, constănţenii sunt pe primul loc în clasament. Farul are 39 de puncte, cu cinci în plus faţă de CFR Cluj. Clujenii vor juca duminică, pe teren propriu cu FCSB. Craiovenii au rămas pe locul 4, având 29 de puncte.

Tot sâmbătă, s-au disputat două partide din play out-ul SuperLigii. FC Voluntari-UTA Arad s-a încheiat 1-1, iar U Craiova 1948 a câştigat în deplasare, scor 3-1, partida cu U Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici