SuperLiga: FC Botoşani obţine o victorie clară în ultimul meci din play out

  • FC Botoşani a obţinut o victorie clară în ultimul meci din play out-ul SuperLigii de fotbal.
  • Moldovenii au învins formaţia CS Mioveni, una dintre formaţiile care au retrogradat în liga secundă.
407 afișări
Imaginea articolului SuperLiga: FC Botoşani obţine o victorie clară în ultimul meci din play out

SuperLiga. FC Botoşani obţine o victorie clară în ultimul meci din play out

FC Botoşani a învins sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-1. La pauză scorul a fost 2-1 pentru moldoveni golurile fiind înscrise de Sebastian Mailat şi de Victor Dican în minutele 9 şi 40 pentru FC Botoşani. Oaspeţii au înscris în minutul 45 prin Gutea.

Ultimele trei goluri au fost înscrise la finalul meciului. Mihai Alexandru Roman a înscris pentru 3-1 în minutul 83, Sebastian Mailat a majorat diferenţa în minutul 88, iar Eduard Florescu a stabilit scorul final în minutul 92.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani a terminat pe locul 5 în grupa de play out. CS Mioveni s-a situat pe ultimul loc şi a retrogradat în Liga a II-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici