Superliga: FC U Craiova obţine prima victorie în campionat, în deplasare, la Botoşani

FC U Craiova a obţinut sâmbătă prima victorie în Superliga de fotbal. Oltenii s-au impus în deplasare, la Botoşani.

316 afișări
Imaginea articolului Superliga: FC U Craiova obţine prima victorie în campionat, în deplasare, la Botoşani

Superliga: FC U Craiova obţine prima victorie în campionat, în deplasare, la Botoşani

FCU Craiova a câştigat partida cu FC Botoşani cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de mijlocaşul argentinian al oltenilor, Juan Francisco Bauza. Acesta a marcat în prelungirile primei reprize.

În urma acestei victorii, craiovenii au obţinut primele trei puncte din actuala ediţie de campionat şi au urcat până pe locul 11. FC Botoşani rămâne cu doar două puncte după patru etape şi se află pe locul 13.

Tot sâmbătă, U Cluj va întâlni Dinamo Bucureşti. Startul meciului va fi la ora 21.30. Clujenii au câştigat patru puncte în primele trei etape, iar Dinamo este pe ultimul loc, fără niciun punct obţinut.

Vineri, în primele meciuri ale etapei a IV-a, UTA Arad a învins Poli Iaşi, iar Univ. Craiova a trecut de FC Hermannstadt. În ambele partide gazdele s-au impus cu 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici