Superliga: FCSB câştigă partida cu FCU Craiova şi revine pe primul loc în clasament

FCSB a câştigat partida cu FCU Craiova din etapa a XVI-a a Superligii de fotbal şi a revenit pe primul loc în clasament.

599 afișări
Imaginea articolului Superliga: FCSB câştigă partida cu FCU Craiova şi revine pe primul loc în clasament

Florinel Coman

Partida s-a disputat duminică, pe Arena Naţională din Bucureşti. FCSB s-a impus cu scorul 2-1.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Florinel Coman, în minutul 9, şi de Darius Olaru, din penalti, în minutul 12. Atacantul Vladislav Blănuţă a redus din diferenţă în minutul 65. Jucătorul gazdelor Valentin Creţu a fost eliminat în minutul 57.

În urma acestui rezultat, FCSB adună 34 de puncte şi revine pe prima poziţie în clasament, depăşind echipa CFR Cluj care are 31 de puncte. FCU Craiova este pe locul 14 cu 15 puncte.

Tot duminică, s-au desfăşurat partidele Univ.Craiova-Dinamo 1-0 şi FC Botoşani-FC Voluntari 3-3. În celelalte meciuri ale etapei a XVI-a, au fost consemnate doar rezultate de egalitate. Vineri a fost partida Sepsi Sf.Gheorghe-Rapid Bucureşti 0-0, iar sâmbătă s-au disputat meciurile U Cluj-Petrolul Ploieşti 0-0, Poli Iaşi-CFR Cluj 3-3 şi Farul Constanţa-FC Hermannstadt 1-1.

Luni, de la ora 20.30, se va juca partida UTA Arad-Oţelul Galaţi, ultima din prima etapă a returului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici