Superliga: FCSB învinge Hermannstadt şi îşi consolidează prima poziţie în clasament

FCSB a învins Hermannstadt şi şi-a consolidat prima poziţie în clasamentul Superligii de fotbal. Partida s-a disputat sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi a făcut parte din etapa XX.

355 afișări
Imaginea articolului Superliga: FCSB învinge Hermannstadt şi îşi consolidează prima poziţie în clasament

Superliga: FCSB învinge Hermannstatd şi îşi consolidează prima poziţie în clasament

Partida FCSB-Hermannstadt s-a încheiat cu victoria bucureştenilor, scor 3-0. Primele două goluri au fost înscrise de Darius Olaru în minutele 22 şi 45 din prima repriză. Florinel Coman a înscris pentru 3-0 în minutul 58.

În urma acestui rezultat, FCSB face 41 de puncte cu 8 în plus faţă de CFR Cluj şi Rapid Bucureşti, echipele care completează podiumul Superligii. Sibienii sunt pe locul 7 cu 28 de puncte.

Tot sâmbătă s-au jucat partidele UTA Arad-Farul Constanţa, scor 0-0, şi Univ.Craiova-Poli Iaşi, scor 2-2.

În primele meciuri ale etapei desfăşurate vineri, FCU Craiova a câştigat, în deplasare, partida cu FC Voluntari, scor 1-0, iar Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti au încheiat la egalitate, 0-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici