Superliga: Luni se joacă partidele Poli Iaşi-FC Botoşani şi CFR-Petrolul

Poli Iaşi - FC Botoşani şi CFR Cluj-Petrolul Ploieşti sunt partidele care se joacă luni în cadrul etapei a IX-a a Superligii de fotbal.

210 afișări
Imaginea articolului Superliga: Luni se joacă partidele Poli Iaşi-FC Botoşani şi CFR-Petrolul

Superliga: Luni se joacă partidele Poli Iaşi-FC Botoşani şi CFR-Petrolul

Primul joc va începe la ora 18.30. Poli Iaşi, locul 15 în clasament cu 6 puncte, întâlneşte FC Botoşani care are doar 4 puncte şi ocupă poziţia a 16-a. Cele două echipe din Moldova ocupă ultimele două poziţii din clasament.

A doua partida se va disputa la Cluj-Napoca de la ora 21.30. CFR se află pe locul 3 în clasament cu 16 puncte, în timp ce Petrolul are 13 puncte şi se situează pe locul 5.

Până în prezent s-au disputat şase partide din etapa a IX-a. Vineri, U Cluj a învins în deplasare, scor, 1-0 pe UTA Arad, la fel şi FCU Craiova pe Dinamo, la Bucureşti.

Sâmbătă, Univ. Craiova a trecut pe teren propriu de Sepsi Sf.Gheorghe, scor 2-1. Duminică FC Hermannstadt a învins cu 3-1 pe FC Voluntari, Oţelul Galaţi şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, iar FCSB s-a impus în deplasare, 1-0, în partida cu Farul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici