Superliga: Petrolul învinge la Piteşti şi obţine trei puncte importante pentru ierarhia din play-out

Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia FC Argeş în etapa a 30-a din Superliga de fotbal. Aceasta este ultima etapă din sezonul regular.

201 afișări
Imaginea articolului Superliga: Petrolul învinge la Piteşti şi obţine trei puncte importante pentru ierarhia din play-out

Superliga: Petrolul învinge la Piteşti şi obţine trei puncte importante pentru ierarhia din play-out

Partida FC Argeş-Petrolul Ploieşti s-a încheiat cu scorul 0-1. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 40 de atacantul Gicu Grozav.

În urma acestui rezultat, Petrolul a urcat în clasament până pe locul 8. Ploieştenii au 36 de puncte şi vor continua competiţia în play-out, la fel ca adversarii lor din Piteşti. FC Argeş au încheiat sezonul regular pe locul 15, penultimul, cu 27 de puncte.

Tot sâmbătă este programat şi derbiul ultimei etape a sezonului regular din Superligă. Echipa de pe primul loc, Farul Constanţa, va întâlni formaţia de pe locul 5, Rapid Bucureşti. Partida va începe la ora 20.30. Indiferent de rezultatul meciului de la Constanţa, ambele echipe vor juca în play-off.

Etapa 30 este ultima din sezonul regular al competiţiei. La finalul etapei, punctele obţinute de fiecare formaţie se vor înjumătăţi şi se va stabili ierarhia din play-off şi play-out.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici