Superliga: scor uluitor la Rapid-CFR Cluj. Lui Bergodi i s-a strigat demisia

  • Rapid Bucureşti a pierdut sâmbătă seară, acasă, cu CFR Cluj, scor 1-4.
  • Pentru giuleşteni este a 3-a înfrângere în play-off din tot atâtea jocuri.
  • Eliminaţi din Cupa României, ardelenii au venit în Capitală cu „interimarul” Hoban.
2056 afișări
Imaginea articolului Superliga: scor uluitor la Rapid-CFR Cluj. Lui Bergodi i s-a strigat demisia

Daniel Bîrligea FOTO: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

SUPERLIGA

RAPID - CFR Cluj 1-4
Rrahmani (81) / Bîrligea (4, 8 şi 36), Manea (45+1)

La finalul partidei, fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Antrenorul italian n-a adus nicio victorie în play-off (celelalate două partide au fost pierdute cu 1-2, în faţa Farului şi a Craiovei).

Eroul celor de la CFR a fost Daniel Bîrligea, autorul unui hat-trick.

CFR l-a avut pe bancă pe interimarul Ovidiu Hoban, iar Francisc Dican a fost deţinătorul de licenţă.

La oficială a stat doar Marius Bilaşco, după ce Cristi Balaj şi-a dat demisia odată cu Adi Mutu, după eşecul din Cupa României (0-4 cu Corvinul Hunedoara).

////////////////////////////

Partida Rapid Bucureşti-CFR Cluj va începe la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti. Este o partidă cu miză importantă deoarece ambele formaţii au nevoie de puncte pentru a rămâne în cursa pentru titlu. În prezent, ambele formaţii au 28 de puncte şi ocupă locurile 3 şi 4.

Ardelenii au venit fără antrenorul Adrian Mutu şi fără preşedintele Cristi Balaj, care au demisionat după eliminarea din Cupa României. Pe banca echipei stau Ovidiu Hoban şi Francisc Dican.

Pe locul 2 este Universitatea Craiova cu 31 de puncte, iar prima poziţie este ocupată de FCSB cu 38 de puncte. De altfel, primele două clasate se vor întâlni duminică, pe Arena Naţională.

Vineri, în primul meci al etapei a III-a din play-off-ul campionatului s-au întâlnit Sepsi Sf. Gheorghe şi Farul Constanţa. Partida de la Sf.Gheorghe s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
superliga,
rapid,
cfr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici