Suporterii au invadat terenul la meciul Aston Villa - West Bromwich, Delph spune că a fost muşcat - VIDEO

Suporterii au invadat terenul spre finalul şi după terminarea meciului Aston Villa - West Bromwich Albion, scor 2-0, din Cupa Angliei, iar unul dintre marcatori, Fabian Delph, a declarat că a fost muşcat de fani.

148 afișări
Imaginea articolului Suporterii au invadat terenul la meciul Aston Villa - West Bromwich, Delph spune că a fost muşcat - VIDEO

Suporterii au invadat terenul la meciul Aston Villa - West Bromwich, Delph spune că a fost muşcat (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, arbitrul Anthony Taylor a fost nevoit să întrerupă jocul în minutele de prelungire. Meciul s-a reluat după scurt timp, iar după fluierul final terenul a fost invadat din nou, informează bbc.com.

"Cineva mi-a luat banderola, altcineva gheata stângă. Înţeleg entuziasmul fanilor după un astfel de rezultat (...) Dar a fost periculos. Oamenii încercau să mă sărute şi mă muşcau. A fost groaznic", a declarat Fabian Delph.

Formaţia Aston Villa s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, după ce a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa West Bromwich Albion, în sferturile de finală ale competiţiei.

Golurile au fost marcate de Fabian Delph '51 şi Scott Sinclair '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici