Suporterii din Italia contestă decizia autorităţilor: "Adevăratul virus sunteţi voi"

  • Ministrul Sportului din Italia a anunţat că începând cu 18 ani jucătorii se pot antrena împreună
  • Vincenzo Spadafora a mai spus că săptămâna viitoare se va lua o decizie în legătură cu reluarea campionatului
  • Grupul de ultraşi Toro, din Torino, nu vor restartul sezonului şi au pus un banner împotriva autorităţilor: "Adevăratul virus care trebuie eliminat sunteţi voi"
740 afișări
Imaginea articolului Suporterii din Italia contestă decizia autorităţilor: "Adevăratul virus sunteţi voi"

Italia se gândeşte la reluarea campionatului, dar suporterii contestă decizia autorităţilor: "Adevăratul virus sunteţi voi" - DE PUBLICAT

Ministrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora, a aprobat reluarea antrenamentelor colective, începând cu săptămâna viitoare, 18 mai. Astfel jucătorii vor renunţa la distanţarea socială, însă fotbaliştii vor trebui să limiteze legăturile cu persoanele din exterior. În legătură cu restartul campionatului, Ministrul a declarat că autorităţile vor mai aştepta încă o săptămână până când se va lua o decizie. 

Vincenzo Spadafora, Ministrul Sportului Italia: Prudenţa este linia corectă pe care trebuie să o urmăm. Cred că mai avem nevoie de o altă săptămână pentru a vedea evoluţia cazurilor noi de coronavirus, apoi vom decide în legătură cu actualul sezon.

În timp ce autorităţile din Italia se gândesc la cea mai bună strategie pentru reluarea campionatului, grupul de ultraşi al echipei Torino, formaţie la care a fost depistat un fotbalist infectat cu noul coronavirus, nu sunt de acord cu restartul sezonului. "Mii de morţi în fiecare oraş, iar voi vă gândiţi la reluarea Serie A", au scris fanii pe un banner afişat pe strada Filadelfia. "Adevăratul virus care trebuie eliminat sunteţi voi, cei care vreţi să reîncepeţi campionatul". 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici