Suporterii echipei Beşiktaş vor ca Mircea Lucescu să revină la echipă

Suporterii echipei Beşiktaş vor ca antrenorul Mircea Lucescu (Şahtior Doneţk) să revină la conducerea tehnică a formaţiei din Istanbul, conform unui sondaj de opinie realizat de cotidianul Fotomac, după demisia tehnicianului Bernd Schuster.

28 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei Beşiktaş vor ca Mircea Lucescu să revină la echipă

Suporterii echipei Beşiktaş vor ca Mircea Lucescu să revină la echipă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotomac notează că, dintre suporterii care au răspuns la întrebarea "Cine ar trebui să se afle la conducerea tehnică a echipei Beşiktaş în sezonul viitor?", 40,6 la sută au optat pentru varianta Mircea Lucescu.

Pe poziţia a doua în opţiunile fanilor echipei Beşiktaş se află Ertugrul Saglam (13,7 la sută), urmat de Luiz Felipe Scolari (7,4 la sută), Mustafa Denizli (7,1 la sută), Rafael Benitez (6,9 la sută), Mehmet Ozdilek (6,8 la sută), Tolunay Kafkas (6.6 la sută), Louis Van Gaal (5,5 la sută) şi Claudio Ranieri (1 la sută).

Potrivit cotidianului Yeni Asir, Mircea Lucescu este dorit atât la Beşiktaş cât şi la Galatasaray.

Lucescu a antrenat formaţia Galatasaray în perioada 2000-2002, iar în intervalul 2002-2004 s-a aflat la conducerea tehnică a echipei Beşiktaş.

Tehnicianul german Bernd Schuster a demisionat, marţi, din funcţia de antrenor al echipei Beşiktaş Istanbul. Formaţia din Istanbul ocupă locul şapte în clasament, cu 36 de puncte, după 25 de etape şi nu a câştigat decât un singur punct în ultimele şapte meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici