Suporterii echipei FC Universitatea Craiova au protestat în faţa stadionului şi i-au cerut patronului Mititelu să părăsească clubul - FOTO

Aproximativ 200 de suporteri ai echipei FC Universitatea Craiova au protestat, duminică, în faţa stadionului Ion Oblemenco şi i-au cerut patronului Adrian Mititelu să părăsească clubul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

198 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei FC Universitatea Craiova au protestat în faţa stadionului şi i-au cerut patronului Mititelu să părăsească clubul - FOTO

Suporterii echipei FC Universitatea Craiova au protestat în faţa stadionului şi i-au cerut patronului Mititelu să părăsească clubul - FOTO (Imagine: Bogdan Danescu/ Mediafax Foto)

Fanii au cerut ca Adrian Mititelu să plece din fruntea echipei şi au scandat lozinci prin care i-au cerut patronului clublui să vândă formaţia. De asemenea, suporterii Universităţii Craiova au arborat pe gardul stadionului diverse mesaje prin care îi cer lui Adrian Mititelu să plece de la echipă.

Iniţial, protestul trebuia să aibă loc pe esplanada Teatrului Naţional, în centrul Craiovei, însă primăria a decis să mute locul de desfăşurare la stadionul Ion Oblemenco.

"Vrem să plece cel care ne-a distrus echipa de suflet. Nu mai are ce face aici la echipă. A distrus-o!", a declarat unul dintre susţinătorii echipei FC Universitatea Craiova.

Suporterii au luat decizia de a nu se mai prezenta la meciurile de acasă ale FC Universitatatea Craiova până când Adrian Mititelu nu va pleca. "Nu mai vrem să susţinem financiar echipa sub nicio formă. Nu mai venim la stadion la meciurile de acasă. De la el (n.r. - Adrian Mititelu) au plecat toate problemele de la echipă", a spus un suporter al echipei.

Fanii au fost permanent vegheaţi de jandarmi, pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. "Li s-a pus în vedere organizatorilor să se manifeste paşnic, să nu folosească obiecte contondente", a declarat Ionuţ Ţapu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj.

Protestul a durat aproximativ o oră, timp în care suporterii au cântat imnul echipei, dar şi alte lozinci împotriva lui Andrian Mititelu. Suporterii au declarat că vor repeta acţiunile de protest până când Adrian Mititelu va pleca de la echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici