Suporterii echipei Olympique Lyon, interzişi la meciul de la Saint-Etienne

Suporterii echipei Olympique Lyon au primit interdicţia de a face deplasarea la Saint-Etienne, la meciul din 10 noiembrie, contând pentru etapa a X-a a campionatului francez de fotbal.

60 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei Olympique Lyon, interzişi la meciul de la Saint-Etienne

Suporterii echipei Olympique Lyon, interzişi la meciul de la Saint-Etienne (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Această decizie a autorităţilor a venit după mai multe incidente produse între fanii ultras ai celor două echipe în afara arenelor sportive.

Într-un comunicat publicat luni seară, oficialii clubului Olympique Lyon s-au artătat surprinşi de interdicţia primită de fani, subliniind că niciodată comportamentul propriilor suporteri pe Stadionul Geoffroy-Guichard nu a fost la originea unor grave incidente.

Clubul din Lyon a precizat că intenţionează să sesizeze Tribunalul administrativ în următoarele zile, "cu privire la atingerea libertăţii individuale, în speranţa că suporterii echipei Olympique vor putea merge la 10 noiembrie pe Stadionul Geoffroy-Guichard pentru a-şi încuraja favoriţii, aşa cum au făcut-o de la primul derbi cu Saint-Etienne, în 1952".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici