Suporterii echipei River Plate au creat cel mai mare steag din lume - VIDEO

Clubul argentinian River Plate a intrat, de luni, în Cartea Recordurilor cu un steag alb-roşu de 7.829 de metri lungime, confecţionat de fani şi desfăşurat în Buenos Aires, între locul unui fost stadion al echipei şi arena Monumental.

294 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei River Plate au creat cel mai mare steag din lume - VIDEO

Suporteri ai echipei River Plate (Imagine: msn.foxsports.com)

Ideea realizării celui mai mare steag a pornit de la un grup de suporteri şi s-a extins pe reţelele sociale, materializându-se prin confecţionarea unui uriaş drapel alb-roşu, cu sprijinul membrilor şi simpatizanţilor clubului, informează cotidianul As.

Mii de fani au participat la caravana ce a desfăşurat steagul, luni, o zi de sărbătoare pentru "millonarios''.

River Plate a depăşit recordul ce era deţinut până acum de Rosario Central, club care a confecţionat un steag cu lungimea de 4.300 de metri la împlinirea a 120 de ani de la înfiinţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici