Suporterii echipei Veszprem vor merge la mormântul lui Marian Cozma

Suporterii formaţiei de handbal MKB Veszprem, care vor face deplasarea în România, pentru prima manşă din optimile Ligii Campionilor împotriva echipei HCM Constanţa, vor merge şi la mormântul fostului handbalist Marian Cozma.

22 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei Veszprem vor merge la mormântul lui Marian Cozma

Suporterii echipei Veszprem vor merge la mormântul lui Marian Cozma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clubul maghiar a primit din partea constănţenilor 98 de bilete pentru pentru partida ce va avea loc la Buzău, în data de 28 martie, preţul deplasării fiind de aproximativ 300 de euro.

În acest preţ sunt incluse costurile pentru deplasarea cu avionul la Bucureşti, cazarea la un hotel de trei stele din Capitală şi biletele la meciul de la Buzău, informează site-ul oficial al grupării maghiare.

În ziua meciului dintre HCM Constanţa şi Veszprem, înainte de a pleca spre Buzău, suporterii maghiari vor vizita mormântul fostului handbalinst Marian Cozma, ucis în Ungaria, în data de 8 februarie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici