Suporterii l-ar prefera la FC Barcelona pe Gabriel Milito înaintea lui Chivu

Suporterii echipei FC Barcelona l-ar prefera la formaţia antrenată de Frank Rijkaard pe fundaşul argentinian Gabriel Milito de la Real Zaragoza, în faţa românului Cristian Chivu, conform unor sondaje realizate în acest sens de publicaţiile catalane Sport şi El Mundo Deportivo.

1 afișare

În El Mundo Deportivo, Gabi Milito a fost votat de 48 la sută din cei 27.000 de participanţi la sondaj, în timp ce Chivu a primit 34 la sută din voturi. În urma lui Chivu se află Heinze (Manchester United - 7 la sută), Andrade (Deportivo La Coruna - 6 la sută) şi Pepe (FC Porto - 5 la sută).

Cititorii cotidianului Sport l-au votat pe Milito în proporţie de 56 la sută, în timp ce Chivu a primit 44 la sută din voturi.

Sport scrie că Milito este preferat din două motive: joacă de mulţi ani în Spania şi a refuzat un transfer la Real Madrid. Cotidianul catalan mai scrie că transferul lui Milito ar fi mai scump decât cel al lui Chivu, însă argentinianul ar urma să aibă un salariu mai mic.

Pe de altă parte, potrivit Sport, negocierile pentru Chivu între FC Barcelona, AS Roma şi impresarii jucătorului vor fi reluate, luni, gruparea catalană dorind să-l introducă în operaţiune şi pe francezul Ludovic Giuly.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici