Suporterii rapidişti i-au cerut demisia lui Sabău la meciul cu CFR Cluj

Suporterii rapidişti i-au cerut demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, sâmbătă seară, la finalul primei reprize a meciului de pe teren propriu cu CFR Cluj, din etapa a VI-a a Ligii I.

330 afișări
Imaginea articolului Suporterii rapidişti i-au cerut demisia lui Sabău la meciul cu CFR Cluj

Suporterii rapidişti i-au cerut demisia lui Sabău la meciul cu CFR Cluj (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

În minutul 37 al partidei, moment în care scorul era 2-0 pentru CFR Cluj şi Rapid evolua cu un jucător mai puţin pe teren după eliminarea lui Oros, galeria giuleşteană a început să reproşeze jucătorilor jocul slab, precum şi greşelile individuale, scandând: "Jucaţi fotbal". "Ruşine, ruşine să vă fie!", "Suntem mereu cu voi, voi vă bateţi joc de noi".

Acţionarul majoritar George Copos, absent de la acest meci, a fost şi el înjurat în mai multe rânduri, iar ulterior fanii au scandat "Demisia, demisia!" şi unmele fostului antrenor rapidist Marius Şumudică.

În ultimele minute ale reprizei I fanii au devenit ironici şi au strigat "Ole ole" la pasele repetate ale jucătorilor rapidişti, precum şi "Campionii - campionii".

În repriza secundă, galeria echipei Rapid a părăsit locul obişnuit eliberând scaunele din centru şi s-a retras spre marginile peluzei a doua.

Conducerea FC Rapid este reprezentată la acest meci de preşedintele CA Ion Taban şi de preşedintele executiv Constantin Zotta. În tribune se află şi fostul preşedinte al clubului giueştean Dinu Gheorghe, în prezent conducător la Astra Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici