Suporterii revin pe stadioane în Anglia la începutul sezonului următor

  • Guvernul britanic urmează să îşi dea acordul ca partidele din Premier League să se dispute cu spectatori
  • Doar 25% din capacitatea arenelor va putea fi ocupată de fani în primă fază
  • Cluburile vor trebui să asigure siguranţa fanilor
134 afișări
Imaginea articolului Suporterii revin pe stadioane în Anglia la începutul sezonului următor

Sursa FOTO: captură ecran YouTube Premier League Atmosphere

Cluburile din Anglia şi-au anunţat fanii că sunt în tratative avansate cu guvernul britanic pentru a ii aduce din nou pe suporteri pe stadioane de la începutul sezonului viitor. Dacă guvernul îşi va da acordul, rămâne la latitudinea ligii şi a echipelor cum vor formula un plan eficient pentru întoarcerea fanilor în tribune. 
 
Suporterii ar trebui să îşi facă publice detalii legate de sănătate, iar cluburile vor trebui să decidă ce se va întampla cu abonamentele vândute, dar şi cum vor putea fanii să ajungă la stadion în siguranţă.
 
Va mai dura însă până când stadioanele vor fi din nou pline. Cel puţin la începutul sezonului viitor, un maxim de 25% din capacitatea fiecărui stadion va putea fi ocupată de fani în scenariul cel mai optimist.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici