Suporterii Universităţii Cluj cer demisia antrenorului Ionuţ Badea

Aproximativ 300 de suporteri ai echipei Universitatea Cluj s-au adunat în faţa vestiarelor şi îi cer demisia antrenorului Ionuţ Badea, după ce "şepcile roşii" au remizat în meciul cu formaţia CS Mioveni, scor 2-2, din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

141 afișări
Imaginea articolului Suporterii Universităţii Cluj cer demisia antrenorului Ionuţ Badea

Suporterii Universităţii Cluj cer demisia antrenorului Ionuţ Badea (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

De asemenea, fanii clujeni îl înjură pe atacantul Gabriel Machado care le-a arătat semne obscene în momentul în care a fost schimbat.

Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), cu formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, în care arbitrul Viorel Cojocaru a eliminat trei jucători. Golurile gazdelor au fost marcate de Claudiu Niculescu, în minutele 54 şi 70, ultimul din penalti, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Ayza '39 şi Olteanu '56.

Florian Walter a declarat, săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, la puţin timp după încheierea partidei cu FC Vaslui, că Ionuţ Badea este demis din funcţia de antrenor al echipei clujene. Walter i-a imputat tehnicianului şirul de rezultate negative şi jocul echipei din repriza secundă a partidei cu gruparea moldavă.

Miercuri, conducerea clubului Universitatea Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că antrenorul Ionuţ Badea va continua pe banca tehnică a grupării ardelene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici