Suporterii Universităţii Craiova vor să organizeze un miting de protest la Bucureşti

Suporterii echipei Universitatea Craiova intenţionează să organizeze, pe 11 mai, un miting la Bucureşti, în faţa sediului Federaţiei Române de Fotbal, pentru a protesta faţă de o posibilă retrogradare a formaţiei oltene, ei înaintând în acest sens o solicitare Primăria Capitalei.

1 afișare

"Sperăm să obţinem aprobarea acestui miting. Vom protesta într-un mod paşnic şi civilizat, vom merge oriunde pentru ca să se facă dreptate Universităţii. Este inuman ce se întâmplă. Cu această ocazie, facem un apel către toţi cei care iubesc Universitatea, să fie alaturi de noi atât la meciurile ce au rămas de disputat, cât şi la manifestările care vor urma”, a declarat, miercuri, unul dintre liderii galeriei Universităţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fanii Universităţii au depus, miercuri dimineaţă, la Primăria Capitalei, o scrisoare adresată primarului Sorin Oprescu, în care solicită aprobare pentru un miting în data de 11 mai, între orele 14.00 şi 15.00, în faţa sediului FRF. Fanii olteni susţin că la miting ar putea participa în jur de 100 de persoane.

Primaria Capitalei se obligă ca în termen de trei zile să ofere răspuns solicitarii.

Finanţatorul clubului Universitatea, Adrian Mititelu, a declarat, luni, că are informaţii că se încearcă retrogradarea echipei din Craiova, precizând că directorul compartimentului de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, le-a transmis angajaţilor grupării oltene că îi "aşteaptă" Liga a II-a. Mititelu a precizat că problemele de la Universitatea Craiova în privinţa licenţierii sunt cauzate de oameni din Craiova, cu complicitatea preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici