Video Surdu: Cu Saint Patrick's îmi doresc să jucăm ca în meciul tur cu Motherwell

Atacantul echipei Steaua, Romeo Surdu, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca formaţia "roş-albastră" să repete evoluţia din meciul tur cu Motherwell, câştigat de români cu scorul de 3-0, în partida din play-off-ul Ligii Europa cu gruparea irlandeză Saint Patrick's Athletic.

17 afișări

Atacantul echipei Steaua, Romeo Surdu

"Este un început de sezon bun pentru mine. A fost o surpriză pentru mine cum m-au primit suporterii şi m-am bucurat mult. Vreau să o ţin tot aşa, cum se spune mi-am intrat în mână. Mâine seară (n.r. - joi seară) îmi doresc să evoluăm ca în meciul cu Motherwell din tur", a spus Surdu.

Romeo Surdu a precizat că deşi nu ştie foarte multe lucruri despre echipa Saint Patrick's îşi doreşte ca Steaua să tranşeze calificarea încă din partida tur de la Bucureşti.

"Nu ştiu foarte multe despre ei. Sperăm să rezolvăm calificarea încă din primul meci. Ne dorim foarte mult să ne calificăm în grupele Ligii Europa. Nu există o presiune mai mare pentru că ne apropiem de grupele Ligii Europa", a mai spus Surdu.

Atacantul stelist consideră că terenul de joc de pe stadionul "Steaua" afectează evoluţia jucătorilor antrenaţi de Bergodi. "Noi avem un joc combinativ, cu pase pe jos, iar terenul nu prea ne ajută. Să vedem cum se va prezenta gazonul la ora meciului...", a menţionat el.

Steaua Bucureşti va întâlni, joi, de la ora 20.30, pe teren prorpiu, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, formaţia irlandeză Saint Patrick's Athletic. Returul dintre cele două echipe este programat la 27 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici