Surorile Williams se vor întâlni în turul doi al turneului de la Roma

Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) şi Venus Williams (38 de ani, 50 WTA) se vor întâlni, miercuri, în turul secund al turneului de la Roma. Va fi duelul cu numărul 31 dintre cele două surori.

305 afișări
Imaginea articolului Surorile Williams se vor întâlni în turul doi al turneului de la Roma

Surorile Williams se vor întâlni în turul doi al turneului de la Roma

Serena a revenit după o pauză de o lună şi jumătate pe teren, ultimul său fiind la Miami, în martie, şi s-a impus fără probleme la primul meci pe zgură din acest an. Fostul număr 1 mondial a trecut de o jucătoare suedeză venită din calificări, Rebecca Peterson (64 WTA), scor 6-4, 6-2, după ceva mai mult de o oră de joc.

De partea cealaltă, Venus este beneficiara unui wildcard şi a trecut cu dificultate de belgianca Elise Mertens (20 WTA), scor 7-5, 3-6, 7-6 (4), după o partidă maraton, de trei ore şi două minute.

Serena şi Venus s-au mai întâlnit de 30 de ori până în prezent. Istoricul meciurilor directe este de partea surorii mai mici, care are 18 victorii. Prima confruntare dintre cele două datează încă din anul 1998, la Australian Open, când Venus s-a impus. Fostele lidere mondiale au avut un duel şi la Foro Italico, tot în 1998, când tot Venus a avut câştig de cauză.

Cele două tenismene au un număr impresionant de trofee. Serena a câştigat 23 de titluri de Grand Slam, în timp ce Venus are şapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici