Surpriză majoră la Roland Garros. Simona Halep, eliminată de revelaţia turneului, Iga Swiate

  • Simona Halep nu a avut replică în faţa revelaţiei de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, numărul 53 în clasamentul mondial.
  • Poloneza în vârstă de 19 ani s-a impus în două seturi, 6-1, 6-2.
  • Simona Halep a câştigat tunelul de la Roland Garros în 2018 şi a mai jucat două finale în 2016 şi 2019.
4160 afișări
Imaginea articolului Surpriză majoră la Roland Garros. Simona Halep, eliminată de revelaţia turneului, Iga Swiate

Profimedia

Simona Halep nu a avut replică în faţa revelaţiei de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, numărul 53 în clasamentul mondial.
 
Poloneza în vârstă de 19 ani nu i-a dat nicio şansă favoritei numărul unu a turneului şi s-a impus în două seturi, 6-1, 6-2.
 
Halep şi-a asigurat un cec de 189.000 de euro şi 240 de puncte WTA.
 
Simona Halep şi Iga Swiatek s-au mai întâlnit anul trecut, tot în optimile de la Roland Garros. Atunci, românca, în prezent locul 2 WTA, a trecut fără emoţii de Swiatek, scor 6-1, 6-0.
 
Românca ar fi redevenit pe primul loc în lume, dacă ar fi câştigat turnel de la Paris.  
 
Simona Halep a câştigat tunelul de la Roland Garros în 2018 şi a mai jucat două finale, în 2014 şi 2019.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici