Surpriză la US Open: grecul Tsitsipas, unul dintre favoriţi, pleacă acasă bătut de un columbian

Columbianul Daniel Galan, venit din calificări, l-a surprins luni pe grecul Stefanos Tsitsipas, al patrulea favorit, cu 6-0, 6-1, 3-6, 7-5, într-o confruntare în primul tur al US Open, scrie Reuters.

265 afișări
Imaginea articolului Surpriză la US Open: grecul Tsitsipas, unul dintre favoriţi, pleacă acasă bătut de un columbian

Surpriză la US Open: grecul Tsitsipas, unul dintre favoriţi, pleacă acasă bătut de un columbian

Jucând pentru prima dată pe tabloul principal, Galan a câştigat primele 11 game-uri, în timp ce Tsitsipas s-a chinuit să găsească fineţea sa obişnuită şi a câştigat doar cinci dintre punctele primului set.

Tsitsipas a avut nevoie de un fizioterapeut pentru a-şi îngriji braţul drept înainte de al şaselea game din setul al doilea, şi din nou în timpul pauzei de dinaintea setului al treilea.

Tsitsipas, care nu a trecut niciodată de turul al treilea la New York şi care spera să se descurce mai bine în acest an după ce a ajuns în finala de la Cincinnati, a pierdut doar patru dintre primele sale puncte în setul al treilea. Dar columbianul nu şi-a pierdut calmul, trimiţând 41 de lovituri câştigătoare de-a lungul întregului concurs şi refuzând să cedeze în faţa adversarului.

"Mi-am păstrat calmul. Am pierdut setul, dar am simţit că mă descurc din ce în ce mai bine", a declarat Galan.

El urmează să-l înfrunte pe australianul Jordan Thompson în turul al doilea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tenis,
us open,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici